VUUVEN jaunā kolekcija - Mazuļu sedziņas

VUUVEN jaunā kolekcija - Mazuļu sedziņas

 English version: 

https://www.vuuven.lv/blogs/news/vuuven-new-productcollection

 

Šīs klolekcijas radīšana manā prātā jau dzima nedaudz vairāk kā pirms gada, kad pasaulē ieradās mans dēls Miķelis. Mēs viņu gaidījām ar vislielāko mīlestību.
Un zinot to, cik patiesa un dziļa ir mīlestības un rūpes pret mūsu pašiem mazākajiem, radīju jaunu kolekciju - rokaustas mazuļu sedziņas.

 

 

Patiesībā jau šīs sedziņas kalpos lieliski no dzimšanas līdz pat skolas vecumam, jo izmērs tām ir pietiekami liels - 90x110 cm. Rokām austas ar vislielāko rūpību katrā pavedienā un piesitienā, vieglas un mīkstas. Kā pamatvērtību uzsveru materiālu izvēli, sedziņās izmantoti tikai dabīgi un īpaši mīkstie materiāli. Lina pamatnē ieausta Viloft viskoze, Tencel, merino un alpakas vilna. Mēs rūpējamies par īpašu pēcapstrādi, produkts jau pašā nēsāšanas sākumā būs mīksts un patīkams pieskārienam. 

Šis produkts notiekti būs lietderīgs dažādās dzīves situācijās jau no mazuļa dzimšanas pirmajām dienām. Mazuļa pirmā sedziņa būs arī laba izvēle mīļai un pārdomātai dāvanai. 

Kolekcijas krāsu izvēle ir harmoniski, piezemēti pasteļtoņi, pom-pom bumbulīši ir stingri iestrādāti sedziņas malai, materiāli ir mīksti, maigi pieskārienam un bez garām šķiedrām, kam nevajadzētu nonākt mazuļa mutē.

https://www.vuuven.lv/collections/baby-blankets

 

 

Šīs kolekcijas tapšanā neatņemama iedvesma ir zīmola "Nature King" radītajiem produktiem - tās ir pārdomātas mājlietas dabas bērniem.

«Nature King» pamatvērtības ir minimālisma estētika, dabīgi materiāli un transformējami, ergonomiski produkti. Iekaramais šūpulis paredzēts zīdaiņiem līdz sešu mēnešu vecumam. Atspere rada vieglu, ritmisku atlēciena kustību, kas ieaijā mazuli. Pēcāk šūpuli ir viegli pārveidot statiskā mēbelē uz koka kājām. Kad bērns ir iemācījies patstāvīgi sēdēt, atsperes mehānismu var pielāgot citam «Nature King» produktam — iekarināmajām šūpolēm. Šādi trīs saistītās mēbeles transformējas līdzi bērna attīstībai pirmajos pāris dzīves gados.


Vēlos visiem VUUVEN klientiem un sekotājiem dāvināt atlaidi produktu iegādei Nature King mājaslapā -20% apmērā.

https://www.natureking.lv/
KODS: VUUVEN20

 

 

 

 

Fotosesijas lokācija - Jaunā Teika
Back to blog