VUUVEN Tekstila Izstrādājumu Kopšanas Ieteikumi


Pareizi kopts ar rokām austs lina audums ir maigs un pakļāvīgs materiāls ar niecīgu elastības koeficentu augstu termoregulāciju. Pateicoties termoregulācijai, lins ir īpaši piemērots ikdienas lietošanai, īpaši ikdienas lietošanai kā apģērbā tā interjera un mājlietu tekstilā.
Taču brīdī, kad lina audums tiek noņemts no stellēm, tas ir ciets un nepakļāvīgs. Tāpēc, lai tas kļūtu mīksts un piemērots lietošanai, audums tiek mazgāts vairākas reizes. Mīkstinot un mazgājot vuuven tekstila produktus, mēs izmantojam līdzekļus kas nesatur smaržvielas, alergēnus un ir videi saudzīgi.
Katrs vuuven tekstila izstrādājums ir radīts ar rokām, aužot uz tradicionālajām sviru stellēm, un kā jebkurš rokdarbs, arī saudzīgi kopts ar rokām austs audums, ir ilgmūžīgs.

Ar rokām austam tekstilam patīk:

VUUVEN tekstillietas iesakām mazgāt ar rokām, brīvā ūdens peldē. Pēc mazgāšanas audumu neizgriežot, bet gan maigi nospiežot lieko ūdeni.
Gludināt nedaudz mitru, tādējādi audums kļūs vijīgs un patīkams pieskārienam.
Mazgājot ķīmiskajā tīrītavā pabrīdini, par auduma materiālu sastāvu un, ka tas ir ar rokām austs tekstils, tātad materiāls, kas pelnījis saudzīgāku attieksmi nekā rūpnieciski austie audumi.
100% lina izstrādājumus var mazgāt veļas mašīnā saudzīgajā vai aukstā ūdens režīmā. Lina audumiem patīk veļasmašīnā būt vieniem. Pārlieku pārpildītā veļas mašīnā lina audumam var "salūzt" šķiedra - var veidoties grūti izgludināmas locījuma līnijas.

AR ROKĀM AUSTAM TEKSTILAM NEPATĪK:

Centrfūga.
Mazgāties siltā vai karstā ūdenī un nesaudzīgos režīmos.
Zūt uz radiatoriem vai sildītājiem.

VUUVEN AICINA:

Mazgājot mūsu tekstila produktus lieto mīkstinātāju. To lietojot Tu ievērosi, ka ar katru mazgāšanas reizi audums kļūst mīkstāks un patīkamāks.